2020 Mart ayının ilk haftasında BİM yine dop dolu bir ürün listesi ile karşımızda. 6 mart 2020 cuma aktüel ürün katalog listesinde; cep telefonu, uydu alıcılı televizyon, Kumtel set üstü ocak Bunun yanı sıra 3 sayfalık ürünler arasında çok fazla çeşit bulunuyor. Ürünlerin tek tek fiyatları aşağıda açıklamaya çalışacağız. Ürün çeşidi çok olduğu için tamamına bim katalogundan bakabilirsiniz.

MART AYININ İLK AKTÜEL ÜRÜN LİSTESİ;

BEBEK VE ANNE İHTİYAÇLARI;

Cuma 6 mart tarihinden itibaren Bim aktüel listesinde Huawai Y5 marka cep telefonu bulunuyor. Fiyatı 899 Tl olacak. Lg marka LG K 11 cep telefonun fiyatı ise 879 Tl olacak. İki telefonda 2 yıl garantili olacak. Diğer yandan kamera özellikleri 13 Mp olacak.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLERİ LİSTESİ;

AirPods ve şarj kutusu ise 849 Tl olacak. Apple Türkiye garantisinde sunuluyor. 32 ekran uydu alıcılı televizyon Hd çözünürlüğü 1366-768 usb-video, class A enerji sınıfında olacak. fiyatı 749 Tl, Xiaomi kulak içi kulaklık ise 119 Tl olarak satılacak. Kumtel cam set üstü ocak 329 Tl, doğalgazlı ve ücretsiz kurulum seçenekleri bulunuyor. fakir marka elektrik süpürge ise 489 Tl olacak. Hefer saç kurutma makinesi ise 59,90 Tl, Tefal marka baskül ise 59,90 Tl olacak .Ürün listesinde ikinci sayfada bebek ürünleri bulunuyor.

Bebek beşiği Mdf üretimli, geçme bağlantılı kolay taşınabilir özelliklerinde fiyatı ise 149 Tl olacak. Renkli sepetli çok amaçlı dolap 129 Tl, Pilsan marka havuzlu toplu kaydırak 139 TL, eğlenceli halkalar, sallanan at, çocuk lazımlık, kulplu kutu, slikon mama tabağı, melamin mama tabağı, lisanslı gece lambası, sevimli dostlar boyama hikaye kitapları, oyuncak yiyecek içecek seti, eğlenceli bilmeler, cam elma rendesi olacak. Bu aftaki indirimli ürünler arasında bebek ihtiyaçları ağırlık basıyor. Üçüncü sayfa da bir çok anne ihtiyacı ve bebekler için ürünler bulunuyor. Bunlardan bazıları şu şekilde;

Port bebe Pier Cardin marka 99 Tl, ana kucağı 89 Tl, anne beek bakım çantası 59,90 Tl, kırlent bebek 6,5 Tl, battaniye, kundak havlusu, pijama takımı, alt açma seti, pul yelek bebek, elyaflı bebek, elyaflı pantolon, yelek bebek, zıbın seti, bebek çorabı, cırtlı ayakkabı, welsoft patik, silikon mama önlüğü, emzik, organik ağız mendil, nevresim takımı, anne bebek çantası bu haftaki ürünler arasında yer alıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA