İndirimli Bim ürünleri açıklandı. 13 Mart cumadan itibaren gelecek ürünler arasında Galaxy A70 cep telefonu olacak. Samsung garantisinde olan ürünün fiyatı ise 2599 Tl olacak.

CUMA BİM ÜRÜNLERİ

Egzersiz çekme kayışı, Plates bandı 3'lü Plataes topu, Plates Mat, Smart vğcut analiz, akllı bileklik polosmart, taşınabilir şarj cihazı, Bluetootg kulaklık, boks torbası, dumbell set, koridor barfix barı, karın egzersiz aleti, 5'li şınav barı, Pilates yoga seti, 4 yönlü egzersiz seti, ağırlık eldiveni masaj topu sıcak soğuk komperasör basketbol topu, futbol ve voleybol topu spor saat bulunuyor. Diğer ürünlerde ise kıyafetler ile devam ediyor. Eşofman takımı, bayan spor takım, kapüşonlu sweartihisort, erkek şort, erkek eşofman, yağmurluk letoon, Muhammed Ali resmli kapşonlü kıyafet ve bir çok ev gereçleri bulunuyor. Bim bu hafta dop dolu aktüel eürün ile karşımızda olacak. Açıklanan ürünler bir hafta ile geçerli fiyatları 81 il genelindeki mağazalarda olacak.

13 MART CUMA BİM KATALOGU İÇİN

Bim yeni reklam yayımladı. Bim mağazalarındaki özel üretilen ürünlerin gereksiz ambalaj maliyetten kaçınıldığı belirtildi. Bire bim katmak sloganıyla görsel medyada yayımlanan reklam filmi izleyicilerden tam not aldı.

BİM KARİYER;

BİM ülke genelindeki mağazalarında yönetici, ambar memuru, satış temsilcisi, kasa görevlisi, reyon görevlisi gibi kadrolarda çok sayıda istihdamlar sağlanacak. Bu kadrolardaki alımlara başvuru yapmak için bim resmi internet sitesi üzerinden gerekli detaylar açıklandı.

İŞİN OLSA