Uygun bütçeli elektronik, ev gereçleri, anne ve bebek bakım ürünleri ile bir çok çeşit bu hafta bim mağazalarındaki yerini aldı. 13 Mart 2020 Bim aktüel ürünleri son dakika gelişmesi olarak aktarmak istiyoruz. Ürün katalogu yine dopdolu bir çeşitlilik ve fiyat tarifesinde sunuluyor.

CEP TELEFONU VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER;

Cep telefonu köşesinde Samsung Galaxy A70 modeli 2599 Tl olarak karşımıza çıkacak. Bu telefon özellikleri ile 2 yıl Samsung garantisindedir. Akıllı bileklik isteyenler için smartplus marka akıllı bileklik sadece 49,90 Tl olarak. Diğer yandan taşınabilir şarj aleti 10 000mAh sadece 39,90 Tl olacak. Bluetooth Kulaklık ise 49,90 Tl, Basketbol Topu, Futbol ve voleybol topları gelecek. Bu sayfanın yarısından çoğunu spor egzersizleri aletleri doldurdu. pilatesi topundan minderine, şınav barından pilates yoga egzersiz minderine karın egzersiz aletine, egzersiz çekme kayışına bir çok ürün bulunuyor.

MUTFAK ÜRÜNLERİ;

İkinci sayfadaki ürünlere değinecek olursak; dört çekmeceli dola, temizlik setleri, pilsan marka oyuncaklar, kahve filcan seti, porselen tabak, kayık tabak, tava seti, Paşabahçe marka ürünler, plastik ürünler yer alıyor. Plastik ürünlerin fiyatı 2,5 Tl olacak.

SPOR KIYAFETLERİ;

Üçüncü sayfada ise spor kıyafetleri ve malzemeleri ile devam ediyor. Spor saat, erkek ve bayan spor takımları, letoon marka bir çok kıyafet seçeneği bulunuyor. Sporcu havlusu, termal tayt, dizlik, bayan klasik terlik, erkek klasik terlik bulunuyor.

BİM PERSONEL ALIMI;

Bim her hafta açıkladığı aktüel ürün katalogların yanı sıra personel istihdamı konusunda da önemli bir atak gerçekleştirildi. Ülke genelinde 7600 mağazası bulunan mağazalarındaki ihtiyaç bulunan kadrolarda alımlar gerçekleştirilecek. 10 bin personel alımı ilköğretim, lise önlisans ve lisans düzeylerinde olacak. Buna göre iş ilanı detaylarına haberimizde erişebilirsiniz. ŞOK, A101 ve diğer perakende satış mağazasının bu haftaki uygun fiyattaki ürün listesini diğer haberlerimizden bulabilirsiniz.

İlgili haber: BİM’den Dev Personel Alımı! Türkiye Geneli 5 Bin Kişi Alınacak!

Editör: TE Bilisim