Eğitimdeki problemlerin çözülmesi, kaliteli, sağlıklı bir eğitim sisteminin temellerinin atılması noktasında önemli bir açıklama olacağı ifade edilen konulara değinilecek. Eğitimde 2023 vizyonu olarak aktarılan ve çok önemli açıklamalara değinileceği düşünülen 2023 eğitim vizyonu konuşmasına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisindeki grup toplantısını sonlandırmasının ardından katılım sağladı. Eğitimin öğrenciler, öğretmenler ve veliler için son derece önemli gündem maddelerinden olan eğitim vizyonuna dair tüm gelişmeleri anlık olarak isinolsa.com üzerinden sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 2023 eğitim vizyonu öncesinde AK Parti grup toplantısından gündeme yansıyan önemli konu başlıklarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

AK Parti Grup toplantısında MHP' ye yanıt verildi: " Herkes kendi yoluna. "

İttifakın bozulduğu yönünde açıklamalarda bulunan MHP' ye ittifakın milletin emaneti olduğu ifadesini kullanarak, çalışmalarını da bu yönde gerçekleştirmek istedikleri ifadelerine yer verildi. MHP' nin ittifakın bozulduğu yönündeki açıklamalarına da saygı duyduklarını ve herkesin kendi yoluna gideceğini belirtti.

EYT açıklaması da geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada EYT konusunda da sosyal medyada yapılan çarptırımlara dikkat çekilerek, meclisin  konuyu çözeceğine olan inancın tam olduğuna değinildi. Bu konuda yapılan çözüm sürecinin beklenmesi gerektiğini vurguladı.

Kaşıkçı olayı

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında Kaşıkçı olayına yönelik olarak da çok önemli ifadelerde bulunarak, gündeme yansıyan " Yerli işbirlikçi " konusuna ilişkin de " Kim bu yerli işbirlikçi, ismini verin, ortaya çıkarın. " ifadelerini kullandı.

2023 Eğitim vizyonu

Konuşmasında eğitimin önemli gelişmelerini aktaracakları 2023 eğitim vizyonu için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi' ne Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk' un yanına gideceğini aktararak, gündemdeki konulara dair açıklamalarını gerçekleştirdi. Saat 14.00 itibariyle başlaması planlanan eğitimde 2023 vizyonu hakkında tüm gelişmeleri anlık olarak sizlere ulaştırıyor olacağız.

2023 eğitim vizyonu hakkında önemli açıklamara ilk siz ulaşmak isterseniz mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ