Milli Eğitim Bakanlığından öğrenci ve velilere sürpriz bir 2020 eğitim takvimi geldi.

Bakanlığın hazırladığı eğitim takviminde öğrenciler ile velilerin güzel bir aile yaşamı oluşması için bazı özellikler taşıyor. Eğitim takvimi Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerince uzun bir emek sonucunda ortaya çıktığı ifade edildi. Buna göre okul öncesi eğitimine devam eden öğrenciden, orta okul, lise çağındaki çocuğa kadar eğitime devam eden tüm bireyler için farklı etkinlikler bulunuyor. Bu etkinlikler aynı zamanda aile içinde güzel ve verimli bir gün geçirmeleri için bakanlıkça önemseniyor.

SAATLİ MAARİF TAKVİMİ;

2020 Ocak ayının ilk gününe girilmesi ile MEB Bakanlığının hem dijital platformlarda hem de takvim yaprağı şeklinde farklı platformalar üzerinden desteklenerek öğrenciler ve velilere ulaşabilecek. Sosyal medya üzerinden @egitimtakvimi1 adresi üzerinden takip edilebilecek. Sosyal medya facebook, Instagram gibi siteler üzerinden de eğitim takvimi hesabına erişilebilecek.

BAKAN SELÇUK'TAN AÇIKLAMA;

MEB Bakanı Ziya Selçuk 2020 eğitim takvimi için bir açıklamada bulundu. Buna göre "Hepimiz çocuklarımız için en iyisini istiyoruz. İşte bu fikirle doğdu Eğitim Takvimi. 2020 yılıyla birlikte başlıyoruz. Devamı gelecek. Anne-babalar, çocuklarına nasıl örnek olurlarsa evlatları da arkalarından öyle gelecek. Bu nedenle küçük ama bir bütün halinde anlamlı bilgiler, öneriler sıraladık. En önemlisi de anne babaları ve çocukları birbirlerine daha da yaklaştıran ve keyifli vakit geçirmeyi sağlayacak pratik ve eğlenceli oyunlar tasarladık. " dedi.

İŞİN OLSA