Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Kredi ve Yurtlar Kurumu yarışma yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene yapılan kısa film yarışması bu sene yeniden yapılıyor. Öğrencilerin katılabilmesi için üniversite okuması ve Kredi Yurtlar Kurumunda barınıyor olması gerekmektedir.
Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınmayan öğrenciler 20 bin lira toplam ödüllü kısa film yarışmasına katılamaz. Peki nasıl katılır? Kısa filmin konusu nedir? Detaylar nedir?

Film Konusu: Merhamet ve Güven

KISA FİLM YARIŞMASI


Kredi ve Yurtlar Kurumun barınan öğrenciler için yapılan kısa film yarışmasında adaylar çekeceği filmin konusunun merhamet ve güven temalı olmasına dikkat etmelidir.

ÖDÜLLER

KYK tarafından yapılan kısa film yarışmasında birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira ve ilk ona giren diğer öğrencilere ise bin liralık ödüller verilecektir.

Çekilecek olan filmin 12 dakikayı geçmemesi gerekmektedir. Gönderilen kısa filmler jüri tarafından incelenecek ve uygun bulunan filmler ilk 10'a girerek ödül almaya hak kazanacaktır.

Yarışmaya katılımlar Şubat ayı itibari ile başladı ve adayların 31 Mart 2017'ye kadar müracaatlarını yapmaları gerekmektedir. Daha detaylı bilgi edinmek isteyen öğrencilerin ''yurtkur.gsb.gov.tr'', GSB_KYK twitter hesabından veya ''gsbkyk'' ınsagram hesabından detayları öğrenmesi gerekmektedir.