Ülkemizde bilindiği üzere milyonlarca öğrenci örgün öğretime devam ettiği gibi yine açık üniversiteler de eğitimlerine devam edenler de bulunmakta olup son zamanların en çok tercih edilen üniversitelerin bir tanesi İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) olarak duyuruldu. Buna göre adaylar ikici üniversite kapsamında ya da Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS'nin oturumu olan Temel Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve Yabancı Dil Testi gibi sınavlardan aldıkları puanlar ile İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF)'in bölümlerine müracaat edebilmekte olup güz dönemi için tüm işlemler tamamlandı ve şimdi bahar dönemi için kayıt yenileme ile harç ödeme işlemleri başladı.

13 Martta Sona Erecek

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yapılan resmi açıklama da bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinin başladığı bu tarihten başlayarak adayların 13 Mart tarihine kadar kesin müracaatlarını yapmaları gerektiği belirtildi. Kesin kayıtlar yapıldıktan sonra öğrencilerin ders seçim işlemlerini yapması ve bölümlerine göre harç ödeme işlemlerini de gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Harç Ödemeleri Yatırılmalı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bahar dönemi kayıtlarını adaylar http://aksis.istanbul.edu.tr linki üzerinden giriş yaparak gerçekleştirebilmekte olup harç ödemeleri de yapması gerekmektedir. Bölümlere göre değişiklik gösteren harç ödemesini yapmayan adayların ders seçimleri gerçekleşmeyecek ve dersleri alamadıklarından dolayı seneleri uzamış olacak.