Ülkemizin en çok tercih edilmekte olan üniversiteleri arasında yer alan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF her sene çok sayıda adayın açıktan üniversiteyi bitirmesini sağlamakta olup ilgili üniversiteye Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM aracılığı ile yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS ile ya da sınavsız ikinci üniversite üzerinden geçişler yapılmaktadır. Güz döneminin sona ermesinden sonra bahar dönemi için geçtiğimiz ay kayıt yenileme başvuruları başlamış ve 28 Şubat tarihi itibari ile ise son başvuruların alınacağı belirtilmişti. Buna göre başvuru yapan adaylardan dolayı yoğun talepler oldu ve sistem ara ara kitlendi. Bu durumdan dolayı öğrencilerin mağdur olmaması için bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri uzatıldı. Başvurmayan adaylar için son fırsatlar.

6 Martta Başvurular Bitecek

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından yapılan resmi açıklama da 28 Şubat 2020 olan bahar dönemi kayıt yenileme tarihlerinin sistemde yaşanan sıkıntı nedeni ile 6 Mart 2020 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi. Halen kaydını yenilemeyenler ya da unutanlar için son kez duyuru yapıldı ve adayların 6 Mart tarihine kadar kesin olarak kayıtlarını yenilemesi gerektiği belirtildi. Bu tarihten sonra kayıtlar için süre uzatılmayacaktır.

Ara Sınav Tarihi Duyuruldu

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından yapılan açıklama da ara sınav yani vize haftası sınav tarihi de açıklandı. Adaylar bahar döneminde vize sınavına 18 Nisan ile 19 Nisan tarihlerinde girecektir.