Türkiye geneli çok sayıda adayın eğitim gördüğü lisans ve ön lisans bölümlerinin bulunduğu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından öğrencilere vize ve final sınavları yapılmakta olup. Geçtiğimiz 26 Mayıs ile 27 Mayıs tarihlerinde adaylara final sınavı yapılmıştı. Final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak diye meraklı bekleyiş devam ederken sonunda kamuoyuna açıklama yapıldı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından yapılan resmi açıklama da 26 Mayıs ile 27 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF final sınavı sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki adaylar AÖF final sınavı sonuçlarına nasıl erişebilecek?

SONUÇLARA NASIL BAKILIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF final sınav sonuçlarına bakmak isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/ linkini yapıştırması ve ekrandaki bilgileri doldurarak 26 Mayıs, 27 Mayıs tarihlerinde yapılan final sınavı puanlarını öğrenebilir. Sınav sonuçlarının yanlış olduğunu düşüren adayların üç iş günü içerisinde resmi olarak sonuçlara itiraz etme hakkı mevcut olup mezun durumundaki adalar için alttan 3 derse kadar tek ders sınavı yapılmaktadır. Final sınavı ardından yapılan bu 3 ders sınavının ise 21 Temmuz 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından yapılması beklenmektedir.