Anadolu Üniversitesi AÖF 2020-2021 Sınavları Hakkında Bilgiler, Sınav Tarihi, Nasıl Yapılacak?

Anadolu Üniversitesi yeni eğitim ve öğretim dönemine ilişkin hazırlıklarını tamamladı. 2. üniversite kaydı, DGS kaydı, YKS'den kazanan öğrenciler ile pek çok farklı kayıt türler iiçin kayıt işlemleri tamamlandı. YKS (yeni kayıt otomasyonu) 11 Eylül tarihinde son buldu. Başvuru yapacak AÖF adayları sınav sistemini merak ediyor.

Açıköğretim sınavı online mi olacak?

Günümüzde yaşanılan salgından dolayı tüm dersler ve önceki eğitim öğretim döneminde de olduğu gibi sınavlar online bir şekilde yürütülecektir. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamara göre; sınavda çıkacak sorular kişisel olduğu için tek başına cevaplanmalıdır. Aynı zamanda sınav sorularının kopyalanıp paylaşılması suç olarak sayılacak ve sınavınız geçersiz sayılacaktır. Herhangi bir durumda sınavınızı ihlal ettiğiniz anlaşılır ise sınavınız yine geçersiz sayılacaktır. AÖF öğrencileri bölümleri veya sınavları hakkında sormak istedikleri soruları aosdestek.anadolu.edu.tr adresine gönderebilir.

AÖF ara sınav tarihleri nedir? Kayıt Yenileme Tarihleri!

Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerinin sınav tarihi 06/10/2020 olarak bildirildi. Güz döneminde gerçekleşecek olan ara sınav online bir şekilde yapılacak. Güz dönemi ikinci üniversite internet başvurusu 31 Ağustos ile 15 Ekim arasında yapılacaktır. Mazeretli kayıt tarihi 11 Eylül olarak bildirildi. AÖF öğrencileri öncelikle ders seçimini yaparak bankaya ödemesini yapmalıdır. Kayıt yeniletecek öğrenciler 45 AKTS kredi türünü geçmeyecek şekilde ders seçimi yapmalıdır.

Ayrıca kayıt yenilemek isteyen öğrenciler aof.anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak güncelleyebilir. Kayıt yenileme tarihi 16 Ekim saat 23.59' a kadar yapılmalıdır. Kayıt için ödenecek ücreti ATM, internet ve mobil bankacılık aracılığı ile ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda kayıt için geç kalan ve mazeretini bildirien öğrencilerin 16 Ekim tarihine kadar kayıt yaptırma imkanı vardır. 2020-2021 yılı kayıt yenilemeyen veya kayıt olmayan kişiler ne yazık ki güz dönemini okuyamaz ve hakkını kaybeder. https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/aof-kilavuzlar kayıt yenileme kılavuzuna giriş yaparak gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

İŞİN OLSA