Eskişehir Anadolu Üniversitesi ülkemizin açık öğretim sistemi ile yükseköğrenim veren ilk üniversitesi konumunda bulunuyor. Buna göre her yıl on binlerce öğrenci mezun ederken, ön lisans ve lisans bölümlerinde (Açıköğretim Fakultesi İktisat, İşletme Fakultesi) yüz binlerce öğrenci okuyor. Yüz yüze öğrenimlerin aksine ara dönem, final dönemi ve yaz okulu ile derslerini geçmeye çalışan öğreniciler, Anadolu Üniversitesinin sunduğu web anadolu sistemi ile etkileşimli interaktif bir çok seçenek ile sınavlara ahzırlanıyor. Anadolu Üniversitesi öğrenimlerine devam eden öğrenciler için kayıt yenilemeleri başlattı. İşte detaylar;

SON TARİHİ;

2019/2020 AÖF kayıt yenilemeler 7 Ekim 20109 tarihinde başladı. Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme son tarihi ise 18 Ekim 2019 tarihidir. Aöf kayıt yenileme yapacak öğrenciler için ders ekleme, ders silme ve dönem kayıt ücretini ödeme işlemleri mutlaka yapılmalıdır.

KAYIT YENİLEME ADIMLARI;

AÖF güz dönemine ait işlemler için öğrencilerin; aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden giriş yapmak. Öğrenci kayıt otomasyon ekranından kayıt yenileme tıklamak ardından döneme ait eklenecek olan dersleri seçmek, seçilen ve silinen derslerin ardından kayıtların tamamlanması için kayıt ücretini kredi kartı ile ya da nakit olarak ödemek gerekli olacaktır. Öğrencilerin dikkat etmesi gereken önemli hususlardan bir tanesi de öncelikle dersleri seçmek ve ardından ödeme yapmaktır. Ücret ödemesi sonrasında ders seçim işlemleri yapılamayacaktır.

Öğrenci katkı payı güz dönemine ait öğrenim giderleri için ders seçimi yapan öğrenciler için 18 Ekim tarihine kadar kredi kartı banka kartları veya atm üzerinden ister bankamatik ile isterse kartsız olarak işlem yaparak, internet bankacılığı araçlarından, mobil bankacılık üzerinden ücret ödemesi yapılabilecek. Burada dikkat edilecek önemli husus ise ödemeyi son güne bırakan öğrenciler provizyon işlemleri nedeniyle kredi kartı ile ödeme imkanı olmayacak. Gelişmeleri işin olsa'da takip etmeye devam edebilirsiniz.

İŞİN OLSA