Ankara sınırları içerisinde toplu taşıma araçlarını kullanmak için gerekli olan Ankara kart bakiye sorgulama gibi hizmetleriyle online olarak da erişilebilir durumda. EGO Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden hizmete açılan Ankara Kart işlemleriyle bakiye ile ilgili tüm işlemleri yapabilirsiniz. https://www.ankarakart.com.tr adresi üzerinden erişim sağlamanız, işlemlere başlamak için yeterli.

Ankara kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Ankara kart bakiye sorgulama işlemleri için öncelikle ilgili adrese girilmeli ve ardından açılacak ekrandaki Üye girişi adımları takip edilmelidir. Bu bölümde yapılabilecek pek çok işlem vardır ve Ankara kart bakiye sorgulama da bunlar arasında yer almaktadır. Yapılacak işlemlerden bazıları ise şöyle;

  • Online Başvuru
  • Tam Ankara Kart Tanımlama ve Kişiselleştirme
  • Para Yükleme
  • E-Randevu Alma
  • Ankara Kart Hareket İnceleme

Bakiye yükleme gibi bölümleri kullanarak hem mevcut bakiyenizin ne kadar olduğunu öğrenebilir hem de dilerseniz kredi kartınızı kullanarak hesabınıza bakiye aktarımı yapabilirsiniz. Tüm bu işlemler için ise üyeliğinize sahip olmanız gerekir. Üyelik olmadan herhangi bir işlem yapılamaz. Üye ol bağlantısı üzerinden yapacağınız kayıt işlemleri sonrasında üyelik alabilirsiniz. Üyelik alındıktan sonra Tam Ankara Kart Tanımlama ve Kişiselleştirme bölümünden Ankara Kart eşleştirmenizi yapmalısınız. Bu adımları sorunsuz bir şekilde yapmanız halinde ise herhangi bir sorun olmadan bakiye sorgulama, yükleme gibi işlemlerini internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Ankara kart bakiye sorgulama ile ilgili detaylar

Bakiye sorgulama ya da diğer işlemleri yaparken herhangi bir hata ile karşılaşırsanız destek almanız gerekir. Bu durumda ise Alo 152, 0(850) 724 80 50 numaralı telefon hattı ya da Emniyet Mh. Hipodrom Cd. No:5 A Blok Yenimahalle / Ankara adresine gidilerek destek alabilirsiniz. Online olarak yapılacak bu işlemlerde Tam Ankara Kart, İndirimli Ankara Kart, Serbest Ankara Kart ve Manyetik Bilet olmak üzere tüm Ankara Kart tipleri için destek alınabilir.