Bugün Belediye Personel Alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Yenikent Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS En az 55 puan ile kamu personeli alımı yapılacak. Alımlar İlk defa atanacaklara uygulanacak dair Sınav ve atama yönetmeliğine göre yapılacak.

Bu kapsamda Yenikent Belediyesi  Genel İdare Hizmetleri sınıfında 13. dereceli kadroya 1 kişilik kadro ile En az lise mezunu adaylar içerisinden Kadın veya Erkek olmak üzere Şoför alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Özel Olarak ise:

  • En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
  • En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türünden, asgari KPSS puanını almış olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediyenin Şoför alımı başvuruları 17 Şubat 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Şubat 2021 tarihine kadar alınacaktır. Adaylar başvurularını sadece Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Yenikent Belediye Başkanlığı Yenikent / Gediz /KÜTAHYA adresine gönderilebilecektir.

Elektronik ortamda ise başvuru yapacak adaylar [email protected] internet adresine gönderilebilecektir.

İLANIN TAM METNİ