Eylül 2019’un da ikinci haftasına girerken İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup ilanlarda 5 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 20 personel alımı gerçekleştirilecektir. Farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri şu şekilde ilan edilmiştir.

  • Çanakkale Bayramiç Belediyesi Per. Ltd. Şti. 13.09.2019
  • Niğde Hacıabdullah Belediyesi Personel Ltd.Şti. İşçi Alım İlanı 09.09.2019
  • Konya Ereğli Belediyesi Bolkar A.Ş. 09.09.2019
  • İstanbul Beşiktaş Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. 11.09.2019
  • Afyonkarahisar Özburun Belediyesi Personel Ltd.Şti. 10.09.2019

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

Toplamda 20 personelin istihdam edileceği 6 belediye tarafından alım yapılacak kadrolar şu şekilde açıklanmıştır.Afyonkarahisar Özburun Belediyesi 1 kepçe operatörü, 1 şoför, 1 hizmetli, 1 büro işçisi alımı yapacaktır. İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından 9 engelli büro işçisi alımı, Konya Ereğli Belediyesi Bolkar Belediyesi 1 bilgisayar mühendisi, Niğde Hacıabdullah Belediyesi 1 beden işçisi, 1 fatura ve hesap tahsilatçısı, 2 şoför, 1 büro memuru alımı yapacaktır. Çanakkale Bayramiç Belediyesi ise 1 büro işçisi alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları ve Şekli

İlgili ilanlara başvurmak isteyenler için başvuru şartları alımın yapılacağı kadrolara göre değişiklik göstermekle birlikte ilgili ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden erişim sağlamak mümkündür.