Resmi Gazetede 19 Aralık 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Yeni Belediye memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Çankırı ilinde bulunan Yaylakent Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel idare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik kadro ile Tahsildar alımı yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan için adayların Lisans seviyesindeki KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediye Memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise;

a) İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, Lisans 2020-KPSSP3 sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

d) Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin “Maliye” bölümünden mezun olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur Alımı için başvurular 26 Ocak 2021 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 28 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını elektronik veya şahsen yapabilecekler.

  • Elektronik ortamda, Belediyemiz www.yaylakent.bel.tr resmi internet adresine.
  • Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Yaylakent Belediye Başkanlığı Hizmet Binası Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi No: 92 Yaylakent-Orta/ÇANKIRI adresine göndererek başvuru yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ