Üsküdar Belediyesi memur alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Üsküdar Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda 40 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans mezunlarından yapılacak olup farklı bölümlerden mezun zabıta memuru alımı yapılacak.

ALANINA GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Üsküdar Belediyesi 40 kişilik boşluk ile memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda ön lisans mezunu kadro dağılımı şöyledir;

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üsküdar Belediyesi bünyesine alımını yapacağı memur adaylarından 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş, Boy, Sağlık şartları aranacak.

Genel Şartlar:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adayar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Daha Önce Çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Özel Şartlar:

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından lisan mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkek adaylar için 167cm ve Kadın adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen A en az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Üsküdar Belediyesi memur alımı için başvurular başladı. Başvruru formu yayımlandı ve başvurular en geç 30 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak. Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki belgeler ile birlikte ve başvuru formu ile birlikte Belediyeye şahsen yapılacak.

İSTENEN BELGELER:

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU