İstanbul, Konya Aydın, Hatay, Bursa, İzmir, Çanakkale, Muğla, Antalya, Kocaeli, Erzurum, Zonguldak, Tekirdağ, Ağrı, Eskişehir, Mersin ve pek çok şehir merkezinde ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere binlerce personel alımı için İŞKUR üzerinden yeni ilanlar açıklandı. Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olan kurum dışı personel alım ilanlarında Türkiye genelindeki bir çok şehirde alımlar olacak. Bu alımlarda başvurular nasıl yapılacak? Hangi kadrolarda alımlar gerçekleştirilecek?

ANKARA İZMİR, İSTANBUL İÇLERİNDEKİ PERSONEL ALIMLARI;

TÜRKSAT uydu ve haberleşme işletmesine TÜBİTAK kurumuna Ankara Belediyesine bağlı Anfa işletmesine, Ankara Yepa işletmesine alımlar yapılacka. İstanbul Mateğ Eğitim firmasına, İstanbul Beyoğlu Firmasına ve TÜrkiye Emlakbank katılım Bankasına engelli alımı gerçekleştirilecek. İGDAŞ, MATAŞ istihdamlar sağlanacak. İzmir ilindeki alımlarda ise İzmir Tire Belediyesine, İzbelcom firmasına, Buca İmar Firmasına, izelman, İBB Grand Plaza, Çeştur, izenerji firmalarında çok sayıda, şoför, büro personeli, hizmetli, destek personeli, teknisyen, mühendis kadrolarında alımları devam ediyor. Tüm bu alımların listesi ve son başvuru tarihi;

GENEL ŞARTLAR;

Başvurularda istenilen genel şartlarda; Adayların T.C. vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşında olmaları, kadroların istediği sertifika şartlarını taşımaları gerekli olacaktır. Diğer yandan iş tecrübesi şartlarını taşımaları istenilmektedir.

TÜM İLANLAR BAŞVURU TARİHLERİ;

TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARI