Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Tekirdağ'da bulunan Çorlu Belediyesi bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre adaylardan mezuniyet şartı aranmıyor. İşin Olsa ekibi olarak 11 haziran 2019 tarihli yayımlanan belediuye ilanının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Belediye: Çorlu Belediyesi Personel A,Ş.

Çalışma Adresi: Şeyhsinan Mahallesi Kantarcı Sokak No: 16/1 Çorlu/TEKİRDAĞ

Açık İş Sayısı : 4

Bu bağlamda Çorlu Belediyesi 4 kişilik kadro ile Destek Hizmetli Personel alımı yapacağını belirtti. Adayların çalışma süresi 4 aylık olarak belirtilmitir. Günlük 8 Saat , Deneme Süresi 60 Gün, Vardiya Saatleri ise, 8:00 - 16:00 ile 16:00- 24:00 saatleri arasında belirtildi.

Başvuru şartı olarak ise, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ( Emekli Olmamak ), Adli Sici kaydı bulunmamak, Çalışmaya Engel Sağlık Sorunu olmamak gibi şartlar aranmaktadır.

Adayların başvuru tarihleri 11 haziran 2019 tarihi ile 12 Haziran 2019 tarihleri arasında belirtilmiş ve bu görüşme sonucunda olumlu bir görüş olursa adaylara başvuru için gerekli liste verilecektir.

İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.