Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binlerce kişiye hizmet vermekte ve 31 Mart yerel seçimlerden sonra faliyetlerine devam etmektedir. Bu bağlamda bu hafta itibari ile bünyesine oluşan boşluğu gidermek için yeni bir ilan yayımladı ve 14 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı yapacağını ilan ederek başvuru şartları ve başvuru bilgilerini paylaştı.Söz konusu ilan İŞKUR Kurum dışı iş ilanları sekmesinde yayımlanarak başvuruları şahsen alacağını belirtti. İşte detaylar.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILIYOR?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 14 kişilik boş kadro ile 1 Paletli Yükleyici Operatörü, 1 Eksvatör Operatörü, 4 beko Loder Operatörü, 1 Saha Formeni ve 7 D Sınıfı sürücü belgesine sahip Şoför alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi alımlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Affa uğranmış bile olsa anayasal düzene ve devlete karşı işlenmiş suçlardan mahkum olmamak, İlköğretim mezunu olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca özel olarak ise, Operaötr İş Makinesi ehliyetine sahip olmak, Alanında Deneyimli G sınıfı sertifika sahibi olmak, Şoför pozisyonu için en az D Sınıfı sürücü belgesine sahip ve SRC 4 belgesine sahip olmaları gereklidir. Saha Fenomeni için D Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Personel Denetim ve Organizayonda tecrübeli olmak şartları aranır.

BAŞVURU BİLGİLERİ:

Yukarıdaki pozisyonlara başvuru yapacak adaylar ve bu niteliklere sahip adaylar başvuru için 14 mayıs 2019 tarihi saat 09:00 itibari ile 100. Yıl Mah. Cenk Sokak. No: 13/5 Süleymanpaşa adresinde Gülçin Karadağ ile görüşmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim