Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesine 50 kişilik boş kadro ile İtfaiye eri alımı yapacak. Başvuruların 17 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlaması ile birlike artık sona eriyor. Peki kimler başvuru yapabilecek? Değerlendirmeler nasıl yapılacak? İşte detaylar.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başvuruları için artık son güne geldik. Adaylar başvurularını en geç 27 Temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapacaklardır. Adaylar başvuru belgeleri teslim öncesi  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde boy ve kilo ölçümü yaptırmak zorundadırlar.

BAŞVURU FORMU BURADA

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Bu kapsamda 50 kişilik boş kadro ile, Meslek Yüksekokullarının Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İtfaiyecilik ve yangın güvenliği veya ilk ve acil yardım ön lisans mezunu olmak zorundadırlar. Sadece Erkek adaylar başvuru yapabilecek.

Aynı zamanda adaylardan en az C sınıfı sürücü belgesi, KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Erkeklerde 167cm boyundan kısa boylu olmamak şartı aranır.

Genel olarak ise 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler taşınıyor olması gereklidir.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ:

Başvuru yapan adayların KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralam ile en yüksen puandan en düşük puana kadar sıralama yapılacak.Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları 04/08/2020 tarihinde belediyemiz web sayfası www.tekirdag.bel.tr adresinde ilan dilecek olup, adaylar sınav giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.