Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere itfaiye eri alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurularda artık son güne geldik. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav ne zaman? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuruları 17 Temmuz 2020 tarihibde başlamıştı. Artık sona geldik. Bu kapsamda adaylar en geç 27 Temmmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen belediye'ye yapıldı.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları 04/08/2020 tarihinde belediye'nin web sayfası www.tekirdag.bel.tr adresinde ilan dilecek olup, adaylar sınav giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecektir.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

İtfaiye Eri kadroları için yapılacak sözlü ve uygulamalı sınav 10/08/2020 - 21/08/2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı (Çorlu İtfaiye İstasyonu) Şeyh Sinan Mahallesi Namazgah Sokak No: 14 Çorlu Otogar Arkası Çorlu/ TEKİRDAĞ adresinde yapılacaktır. Sınavlar saat 09.00'da başlayacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınav, aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.