Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 memur alımı yapacak. Söz konusu ilan geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olup başvuruları artık sona ermektedir. Başvuruda bulunmuş olan adayların merak ettiği konulardan biriside sonuçların ne zaman açıklanacağı ve sınav konularının ne olduğu oldu. Bizde İşin Olsa ekibi olarak konu hakkında detayları sizlere aktaracağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 100 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda memur alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun tabi olarak aranmak üzere 50 Zabıta Memuru ve 50 İtfaiye eri alınacak. Bu kapsamda başvuru yapmış olan adaylara Sözlü ve Uygulaması sınavlar uygulanacaktır.

Başvuruların 14 Haziran 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Başvurular 18 Haziran 2021 tarihi ile sona erecek olup başvuru sonuçları merak ediliyor.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 100 memur alımı için adaylar başvurularını KPSS Puanı ile gerçekleştirdiler. Bu kapsamda Zabıta Memuru alımı ve İtfaiye Eri alımı için adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranıyordu. Değerlendirmelerde bu yönde KPSS puanı sırasına göre yapılacak. Mezuniyete göre KPSS değerlendirmesine göre kadro sayısının 5 katı aday sıralamaya alınarak değerlendirme olacak. En yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar sıralama yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Büyükşehir Belediyesinin yayımladığı ilanda da belirttiği gibi 100 memur alımı başvurusunda bulunan adaylar için Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesine müteakip, 28.06.2021 tarihinde Belediyenin resmi internet adresinde ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavlar 05.07.2021-09.07.2021 tarihleri arasında ve sözlü ve uygulamalı sınav Namık Kemal Üniversitesi Kapalı Spor Salonu Namık Kemal Üniversitesi Namık Kemal Mahallesi Kampüs Caddesi No:1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde yapılacaktır. Sınavlara başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar katılacak.