Bugün yayınlanan en son ilan ile birlikte kamuya personel alımı yapılmaya devam ediliyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlan en son ilanda Selçuk Belediyesi’ne 10 zabıta memuru alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre ilgili kadroya başvurularda birtakım şartlar da istenmekte olup bu şartlar ilanda şu şekilde ifade edilmiştir.

Zabıta Memuru Başvuru Şartları

İlgili alımın yapılacağı kadrolar, sınıf ve dereceler ait bilgiler şu şekilde açıklanmıştır.

İlgili ilana başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanunu’nun 53'üncü maddesi ile yargılanmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmakya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmişolmak,Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak şartları aranmakta olup aynı zamanda adayların 2018 KPSS sınavı P3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları, B sınıfı ehliyete sahip olmaları ve 30 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvurular için istenilen diğer belgelerle birlikte26.08.2019 günü mesai bitimine kadar ilgili belediyenin Zabıta Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İlana ulaşmak ve diğer şartları görüntülemek için tıklayınız.