Samsun Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru süreci başladı. Bir çok aday başvuru sürecinin başlamasını beklemekteydi. Başvuru süreci 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup tüm detaylar belli oldu. Belediye adaylardan istenecek belgeleri, Başvuru formunu ve ilgili dilekçeleri duyurdu.

110 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi 110 kişilik kadro ile 70 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Zabıta Memuru alımları Lisans mezunları içerisinden yapılacak olup Ön Lisans mezunu olan adaylar İtfaiye eri kadrosuna başvuru yapabilecekler Toplamda 40 kişilik kadro ile de İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Detaylı Kadro dağılımı için İLANIN TAM METNİ Burada.

Adaylardan başvuru için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranıyor. Özel olarak ise 30 yaşından gün almamış olmak, En az b sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSS'den P93 veya P3 puan türünden puan almış olmak, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir.

BAŞVURURU BELGELERİ DUYURULDIU!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri alımı başvuru ekranı açıldı. Başvuru için adaylardan,

  • Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı ve kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet),
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı (1 adet),
  • Başvuru Formu ( Fotoğraf eklenmiş olarak )
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek diploma suretleri belediyemizce tasdik edilecektir)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek denklik belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet)
  • Hangi Kadroya Başvuracağına Dair Dilekçe ( Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabilecektir)
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı (1 adet)
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla adaylar tarafından getirilecek sürücü belgesi suretleri belediyemizce tasdik edilecektir) (1 adet),
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf (2 adet, 1 adedi forma yapıştırılacak),
  • Tablonun nitelik kısmında yer alan unvan için ÖSYM sitesinden alınan Arapça YDS (en az C düzeyinde) sonuç belgesinin doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgenin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Adaylar başvurularınına 16 Ağustos 2021 tarihi ile başlayabilecekler. Bu kapsamda başvurular en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecek olup başvurular sadece yukarıdaki belgeler le şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU