Kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin alımların Haziran 2019 itibari ile artışa geçtiği görülmektedir. Özellikle 2019 yılı sonuna yaklaşırken hem kamu hem de özel sektör ilanlarında farklı kadrolara alımlar gerçekleştirilmektedir. Kamu kurumlarında olan belediyeler ise hem İŞKUR hem de kendi internet siteleri aracılığı ile bu alım ilanlarını yayınlanmakta olup bugün itibari ile adayların başvurabileceği birçok belediye alım ilanı bulunmaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesi kapsamında Denizkızı Turizm’de istihdam edilmek üzere plaj görevlisi alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır.

Adayların sağması gereken şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkekler için askerlik görevinden muaf, tecilli olmak genel şartlarının yanı sıra en az ilköğretim mezunu olmak şartı adaylardan istenmektedir. Toplamda 80 kişinin istihdam edileceği ilanda adaylardan tecrübe şartı aranmamaktadır.

Başvuruda bulunacak adaylar plaj görevlisi kadrosunda sahilin düzeni ve temizliğinden sorumlu olmaktadır. Ayrıca havuz, iskele ve plaj tuvaletlerinin temizliğini yapmak, şemsiyelerin açılmasına yardımcı olmak, akşam sahili temizlemek ve düzene sokmak, hijyenik ve temiz bir ortam sunmak gibi çeşitli görev tanımları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra adaylardan güler yüzlü olmaları ve ikili iletişimde başarılı olmaları gibi çeşitli görev niteliklerini yerine getirmeleri de istenmektedir.

Adaylar ilgili ilana İŞKUR üzerinden erişebilmekte olup ilana başvurmak isteyen adaylar belediyenin insan kaynakları departmanından ahmetyildiz@denizkızıturimzas.com adresine CV göndererek başvuru yapabilmektedir.

İlgili ilan detaylarına ulaşmak için: https://media.iskur.gov.tr/29656/mersin-buyuksehir-beld-denizkizi-turz-a-s-30-06.pdf