Lüleburgaz Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımlandı. Belediye farklı kadrolarda olmak üzere en az Ön Lisans mezunu Memur Alımı yapılacak. Bu kapsamda Lüleburgaz Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında ve Belediyelere ilk defa atanacaklara uygulanacak yönetmelik ile Memur Alımı yapılacak.

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

Lüleburgaz Belediyesi bünyesine toplamda 8 kişilik boş kadro ile 1 Sosyal Hizmetler Uzmanı, 1 Sosyal Çalışmacı, 2 Tahsildar, MYO Mezunu 1 Memur v1 Lisans Mezunu 3 Memur Alımı yapılacak. Bu yönde Kadro dağılımı;

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS ve Sürücü belgesi şartları aranacak. Bu yönde genel olarak, 

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Özel Olarak ise;

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli  Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca adayların, 13.10.1983 Tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Lüleburgaz Belediyesi bünyesine memur alımı başvuruları 05 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 07 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece b) elektronik ortamda [email protected] adresineŞahsen ve İadeli taahhütlü posta yolu ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü Özerler Mahallesi Hal Sokak No:1 Lüleburgaz /KIRKLARELİ adresinde yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ