Yayınlanan ilan ile kpss şartsız 150 destek personel alımını Türkiye İş kurumu tarafından yapılacaktır. Başvurular başlamıştır ve son tarih 30 Temmuz 2018' e kadar devam etmektedir.Başvuru işlemi gün içerisinde 08:00 ile 17:00 saatleri arasında arasında yapılacaktır. Yapıldıktan sonra mülakat sınavı yapılacıktır. Engelli alım da mevcuttur.

BAŞVURU DETAYLARI

İlkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu olmak zorunludur. 18 yaş ile 50 yaş aralığında olunmalıdır. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olması gerekmektedir. Görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu olmaması gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum olmayan Başvuru Sırasında Gerekli Olan Belgeler: Kimlik fotokopisi Adli sicil belgesi 2 adet fotoğraf Diploma fotokopisi sertifika varsa fotokopisi ile birlikte başvurular kabul edilmektedir.

Yukarıda Şırnak iline bağlı Cizre Belediyesinin yayımlamış olduğu 150 kişilik personel alımına ilişkin pek çok detay verilmiştir. Adayların dikkat etmesi gereken husus şudur ki ilanda ikametgah şartı bulunmaktadır. Destek personel kadrosuna 150 kişilik alım yapılacağı için mezuniyet şartı, özel şart ya da Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı gibi detaylar aranmamaktadır. Fakat adayın Şırnak ili Cizre ilçesinde ikamet etmesi gerekmekte olup yine bunu belge ile sunması gerekmekte ve müracaatlar için Belediyeye şahsen başvuru yapması bilgi alması gerekmektedir.