Kamu kurumlarına personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Devlet Personel başkanlığı resmi İnternet sitesi üzerinden adaylara duyurulan ilanları aktarmaya devam ediyoruz. Lüleburgaz Belediyesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunda belirtilen şartları taşıyan adaylar arasından KPSS puanı ile itfaiye eri alımı yapılacak. Adayların başvurularda hangi şartları taşımaları gerekiyor? Başvuru şartları neler?

Lüleburgaz Belediyesine yapılacak olan bay, bayan itfaiye eri alımlarında Sivil Savunma ve İtfaiyecilik İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümü önlisans mezunu olan 6 kişi alınacak. Diğer kadroda ise Lise ve dengi okullardan mezun olan adaylar alınacak. Lise mezunu olarak 4 kişi istihdam edilecek. Bay ve bayan adaylar bu kadrolara başvuru yapabilecekler. Ehliyet şartında ise C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekli olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK 53 maddedeki belirtilen sürelerden bir yıl ve deha fazla süreli hapis cezası almamış olmak. İlan detaylarında belirtilen suçlardan mahkum olmamak, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, görevini yapmaya engel bir akıl ya da beden rahatsızlığının bulunmaması istenilmektedir. Kadroda aranan diğer başvuru şartlarını taşımak gerekmektedir. Adayların fiziki şartlarda ise erkek adaylar için 1.67 cm kadın adaylar için ise 1.60 cm’den kısa olmamaları istenilmektedir. Boy ile kilo endeksinin +-10 farktan fazla olmaması, yaş şartında ise 30 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHİ;

Başvurular 4 Şubat tarihinde başlayacak ve 8 Şubat tarihine kadar devam edecek. Şahsen başvuru yapılabilecek. Posta ile başvuru kabul edilmeyecek. Sözlü sınav konularını, başvuru özel şartlarını ve diğer detayları başvuru kılavuzunda belirtilmektedir.

İlan detayları için tıklayın