Kamuya memur alımları devam ediyor. Yayımlanmış olan ilana göre KPSS 55 ve KPSS 60 puan ile çok sayıda memur alımı yapılacak. Buna göre Afyonkarahisar'da bulunan Çoanlar Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda çok sayıda memur alımı yapacak. Buna göre Çobanlar Belediye Başkanlığı 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 21 memur alımı yapacak.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Çobanlar Belediyesi bünyesine, 2 Mühendis, 3 tekniker, 1 Memur, 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 Tahsildar, 6 Zabıta Memuru, 6 İtfaiye eri olmak üzere toplamda 21 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personei Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak, Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 10 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 11 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenen belgeler ile birlikte şahsen Çobanlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır. Detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.