Ağustos ayı itibari ile kamu personeli alımları devam ederken bugün yayınlanan yeni ilanda Konya Selçuklu Belediyesi tarafından sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Buna göre ilgili ilanda 1 perfüzyonist ve 1 sözleşmeli kamu personeli istihdam edilecek olup bu kadrolarda başvuru yapacak olan adayların birtakım başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Perfüzyonist Başvuru Şartları

İlgili kadroda yapılması planlanan alım için adayların yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, En az 5 yıl Perfüzyonist mesleki deneyimine sahip olmak ve belgelendirmek. Sağlık Bakanlığından onaylı Perfüzyon yetki belgesine sahip olmak, Perfüzyon alanında Yüksek Lisans yapmış olmak şartları ile 2018 KPSS B puanına sahip olmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilana başvurmak için tıklayınız.

Kamu Personeli Başvuru Şartları

Selçuk Belediyesi tarafından kamu personeli alımı için adayların sağlaması gereken şartlar arasında ise fakültelerin; siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler uluslararası ilişkiler bölümlerin den mezun olmak, Adaylardan istenilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavından (YDS) en az (C) düzeyinde puan almış olmak, MS Office (Word, Excel, Power Point) programlarını iyi derecede kullanabilmek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak şartları yer almaktadır. Buna göre ilgili kadro için başvurular Selçuklu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

İlana ulaşmak için www.selcuklu.bel.tr adresinden erişim sağlamak mümkündür.