Kastamonu Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Kastamonu Türkiye’nin Karadeniz Bölgesinde yer alan zamanla gelişmeler gösterek yenileşmeye çabalayan bu il de nüfus giderek artş göstermektedir. Modern görünümün kazandırılmaya çalıştığı Kastamonu ilin de Belediye çeşitli çalışmalar yaparak vatandaşlara hizmet vermektedir. Belediyenin çalışmasıyla aktif bir şekilde ilerleyen çalışmalar projelerin hayata geçirilmesini sağlamıştır. Kastamonu Belediyesi projelerini hayata geçirmek için yeterli sayıda elemana ihtiyaç duymaktadır.
Kastamonu Belediyesi Personel Eleman Alımları her yıl gerçekleştirirken hizmetlerin aksamasına fırsat vermemektedir. Açılan yeni pozisyonlar ve eksiklik olan pozisyonlara eleman alımları yaparak boşluklar giderilmiş çalışmalar devam etmiştir. İşsiz statüsünde bulunan bireyler ise bu fırsatları değerlendirerek ihtiyaçlarını karşılamak ve gereksinimlerini karşılamak için değerlendirmelerini yaparak kendilerine uygun gördükleri konumda başvurularını yapmaktadır. Kastamonu Belediyesi yatırımlarını kente yaparak her geçen gün gerek çevre temizliğine gerekse asfalt yenileme çalışmalarını yaparak kenti dönüştürmeye çabalamaktadır. Kastamonu halkı çalışmalardan memnun olduklarını bildirirken şikayetlerini de Kastamonu Belediyesine bildirerek gereğinin yapılmasını istemektedir. Kastamonu Belediyesi çöp taksileri piyasaya sunarak çevre temizliğine verdiği önemi göstermektedir. Vatandaşlardan da duyarlı davranmalarını isteyerek gereken duyuruları halka bildirmişlerdir. Kastamonu Belediyesi eleman alımlarını gerçekleştirirken memur, sözleşmeli , geçici ve ya kalıcı personelleri işe alabilir. Öncelikle Kastamonu Belediyesi kendi içinde toplantılar yaparak elemana ihtiyaç olup olmadığına karar vermektedir. Her yıl yapılan alımları internet sitesinden ve aya Kastamonu Belediye binasındaki ilanlardan ulaşarak gerekli bilgileri elde edebilirsiniz.
İş sahibi olmak ve vatandaşa hizmet vererek kenti güzelleştirmek, geliştirmek istiyorsanız Kastamonu Belediyesinde çalışmalarınızı yaparak kendinizi geliştirip yüksek mertebelere ulaşabilirsiniz. Güler yüzlü ve çalışkan ekiple çalışırken iş hayatınıza attığınız adımdan pişman olmayacak Kastamonu Belediyesine minnetinizi bildireceksiniz. Hizmet kalitenizi onlara göstererek azimle ve hırsla çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.