Konya Karapınar Belediyesin de gerçekleşecek olan memur alımına müracaat etmek isteyen adaylardan 65 ve ya üstü KPSS puana sahip olunması beklenmektedir. Bu atamaların özelliği ilk defa memur alımlarının atama ile alınacağından kaynaklanıyor olmasıdır.Bu yüzden açıklanan tarihler atlanmadan ve ya çok geç olmadan başvurular gerekli mecralara iletilmelidir.

Adaylardan özel şartlar ve ya her Alımlar da olduğu üzere genel şartlar olarak bir kaç belge ve evrak da dahilin de istenilecek . Özellikle bu memur alımları için başvuru yapacak olan adaylardan D sınıfı sürücü belgesinin olması şartı çok önemlidir. Başvuru belgelerin de eksik çıkan adayların başvuruları dikkate alınamaz bu yüzden kontrollerinizi sıkı tutmalısınız.

Kamuya Tekniker Olarak Alınacak Adaylardan İstenilen Belgeler!!

Kimlik belgesi aslı veya onaylı fotokopisi,

Mezun olunan okuldan alınmış resmi geçerliliği olan belge, yabancı okullardan mezun olanlar için noter onaylı denklik belgesi,

KPSS sonuç çıktısı, ÖSYM onaylı bilgisayar çıktısı,

Görevi gerçekleştirme esnasında engel bir durum olmadığına dair beyan verilmiş olmalıdır.

Başvuru dilekçesi elektronik ortamdan alınmış şekilde ve aslı uyumlu olacak biçimde alınmalıdır.

Sürücü belgesinin onaylı ibrazı hazırlanmış olmalıdır.

Harita teknikerliği ön lisans mezunu olması gerekiyor.

Başvuru da bulunacak adaylardan yani Karapınar Belediyesi tekniker alımına müracaat edecek kişilerden istenen belgelerin hazırlanması gerekiyor. Sınava girmek isteyen adayların kurum internet adresindeki başvuru formunu eksiksiz şekilde yerine getirmesi gerekmektedir.

Başvuru İçin Gidilmesi Gereken Yer ve Tarih!!!

Memur alımları için intikal edecek adayların evvela HankapıMh. İnönü Cd. No: 26 Karapınar-Konya adresine giderekten başvurularını istenilen belgeler ile yapmış olmaları gerekmektedir. İnternetten resmi site üzerinden de işlemler tamamlanabilir. Eğer başvurularını posta yolunu kullanarak gönderecek olan adaylar var ise iadeli taahhütlü biçimde gönderi yapmaları gerekecektir.

Sorular arasında ise İnkılap tarihi konuları, devlet memurları kanunu ve ya da mahalli idareler temel mevzuat konularından sorular çıkacağı belirtilmiştir. Sözlü sınavın yapılacağı tarih, 06-09-2021 olarak netleştirilmiştir.Sözlü sınava girmek isteyen adaylar 23/25.08.2021 tarihleri arasın da belediye bünyesin de müracaatlarını gerçekleştirmiş olmaları önemle açıklanmıştır.