Yayımlanan ilanlara göre bir çok belediye bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapmaktadır. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için derlediğimiz bu haberimizde sizlere sizlere KPSS en az 55 puan ile memur alımı yapan belediyeler hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. 

Söz konusu alım yapan olan 6 belediye bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde memur alımı yapmaktadır. Buna göre adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Adaylardan genel ve özel nitelikler aranacaktır.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

Söz konusu 6 belediye, Doğanhisar Belediyesi 3, Ümraniye belediyesi 110, Meriç Belediyesi 6, Alay Belediyesi 1, Türkiye Belediyeler Birliği 8, Bozkır Belediyesi 2, Sultangazi Belediyesi 25 memur alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Adayların bu belediyelere başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Daha önce çalıştığı kamu kurumundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunu için KPSSP3 puan türünden en az 55, 60, 65 ve 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BELEDİYELER:

Doğanhisar Belediyesi: Belediye bünyesine, 1 Mühendis ve 2 Tekniker olmak üzere 3 memur alımı yapacak. Buna göre adaylardan en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Adaylar başvurularını 15 Ekim 2018 tarihi ile 16 Ekim 2018 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Ümraniye Belediyesi: Belediye bünyesine 110 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. Buna göre, Lise mezunu 40, Ön Lisans meuznu 60 ve Lisans meuznu 10 zabıta memuru alımı yapılacak. Aaylardan KPSS den en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. Başvurular ise, 08 Ekim 2018 tarihi ile 12 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

Meriç Belediyesi: Edirne'de bulunan Meriç Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için, 1 veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 1 Tahsildar, 1 Zabıta Memuru, 2 itfaiye eri ve 1 Memur olmak üzere toplamda 8 kişi alacak. Buna göre adaylardan en az 55 puan ve 60 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Alay Belediyesi: İlgili belediye bünyesiene 1 kişilik kadro ile tekniker alacak. Bu yönde adayların Endüstriyel Elektronik Ön Lisans meuznu olmaları ve KPSS den en az 65 puan almış olmaları gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Sultangazi Belediyesi : Söz konusu belediye bünyesine 25 kişilik boş kadro ile, 4 Bilgisayar İşletmeni, 4 veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 7 memur ve 10 Zabıta memuru alımı yapılacak. Buna göre adaylardan KPSS den en az 55 puan almış olmak şartı aranacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Türkiye Belediyeler Birliği: TBB ( Türkiye Belediyeler Birliği ) bünyesine 8 kişilik uzman pozisyonu ile memur alımı gerçekleştirecek. Adyalar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için buraya Tıklayınız.

Yayımlanacak diğer belediye memur alım ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirebilrisiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.