İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacağını bildirdi. 100 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapılacak olup adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep edilmektedir. Buna göre Yayımlanana Belediye Personel Alımı ilanına göre İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindekieksikliği karşılamak üzere farklı eğitim seviyelerine sahip 100 İtfaiye Eri Alımı yapacak.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Lise Mezunu 50 Zabıta alımı yapılacak olup adayların, Ortaöğretim Kurumlarının İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği alanı ve dallarının birinden mezun olmak. En az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

Ön Lisans mezunu 50 Zabıta Memuru alınacak: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Ön Lisans programlarının birinden mezun olmak. En az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye ye alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna göre istihdamedilmek üzere ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre alım yapılacak olup adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş, Eğitim, Boy gibi şatları aranacaktır. Buna göre özel olarak,

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.

KPSS Şartı Detayı Nedir?

Adayların, 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri alımına başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıdaki belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda başvurlar, 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 28 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte belediye ye gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

BAŞVURU FORMUNDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA