İzmir Büyükşehir Belediyesi Geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu ve ön lisans mezunu adaylar içerisinden Memur Alımı yapacak. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilan için başvurular sona eriyor. Peki başvuru yapmış olan adayların bilmesi gerekenler nelerdir? Değerlendirmeler nasıl yapılacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

100 İTFAİYE ERİ ALIMI YAPILACAK!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 100 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Bu kapsamda Lise Mezunu 50 ve Ön Lisans Mezunu 50 olmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden alım yapılacak. Tüm değerlendirme işlemleri tamamlandıktan sonra 100 Kişinin Asil ataması yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Belediye'nin İtfaiye Eri Alımı başvuruları 24 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. No:50 Şirinkapı Buca İZMİR adresinde mesai saatleri içerisinde şahsen müracaat etmeleri gereklidir.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

İtfaiye Eri Alımı için adaylar başvurularını KPSS Puanı ile gerçekleştirdi. Bu yönde 100 kişilik boş kadro için adayların KPSS Puanları ele alınarak yapılacak sıralama ile Kadro sayısının 5 katı aday belirlenerek sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip 04.06.2021 tarihinde belediyenin web sayfası www.izmir.bel.tr adresinde ilan edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA