Devlet Personel Başkanlığı üzerinde 14 Ağustos 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 5993 Sayılı Belediye Kanunun 49. maddesi uyarınca kadro karşılığı tam zamanlı olan Sözleşmeli Tabip alımı yapacğaını belirtti. Buna göre İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesine Üniversitelerin tıp Fakültelerinden mezun olmuş 1 kişilik kadro ile Tabp alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Üniversitelerin tıp fakültesinden mezun olmuş olmak, Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak ve Mecburi Hizmetini yapmış ve bunu belgelemek nitelikleri aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 17 Ağustos 2018 tarihine kadar saat 16:30 a kadar başvurularını İstanbul Kadıköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmetedir. Başvuru sonrasında ise adaylara 28 Ağustos 2018 tarihinde Mülakat yaplacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.