Ağustos ayının da sonuna gelirken hem özel sektör hem de kamu sektörlerinde personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda ilan edilen yeni personel alımı ilanlarında Isparta Sütçüler Belediyesi tarafından 4 itfaiye eri alımı yapılacağı duyurulmuştur. Buna göre ilçe genelinde yapılacak alımda adayların sağlaması gereken şartlar bulunmakta olup dikkat çeken şartlardan biri de KPSS ile alımların gerçekleştirileceğidir. Aynı zamanda adaylar istenen diğer şartlar ilanda şu şekilde yer almıştır.

İtfaiye Eri Başvuru Şartları

Isparta Sütçüler Belediyesi tarafından yapılacak olan G.İ.H. sınıfında 4 adet itfaiye eri olarak istihdam edilecek olan adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, 2018 yılı KPSS P3 Kamu Personel Seçme Sınavlarına girmiş ve belirtilen en az 55 KPSS puanını almış olmak,Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili belediye tarafından yapılacak olan personel alımı için başvuru şartlarını taşıyan adayların ilanda yer alan başvuru belgeleri ile birlikte 13/09/2019 tarihine kadar Sütçüler Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.