Türkiye'nin farklı bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren belediyeler daimi personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bilindiği üzere alım ilanları genel olarak Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR üzerinen kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden ve Devlet Personel Başkanlığından duyurulan ilan da Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 9 kişilik daimi kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir, detaylar nedir ve şartlar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 9
Alınacak Pozisyon: Beden İşçisi
Son Başvuru: 24 Nisan 2017
En Az Mezuniyet: İlköğretim

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığı kendi bünyelerindeistihdam etmek üzere toplam 9 kişilik daimi kamu personeli alıyor. Peki kimler müracaat edebilir.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLMAK
SON 5 YIL İÇİNDE EN AZ 4 YIL MAHALLİ İDARELERDE ÇALIŞMIŞ OLMAK

Yukarıda belirtilmiş olan iki şarta adayın sahip olması yeterlidir. Başvuruların alınması ile adaylar kura çekimi ile işe alınacaktır.

BAŞVURULAR

Isparta Büyükkabaca Belediye Başkanlığının daimi personel alımı ilanına Isparta ili İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile adaylar müracaat edebileceği gibi yine adaylar aşağıda ki link üzerinden detayları öğrenebilir ve başvurularını da yapabilir.

https://goo.gl/KoHw4z

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ