Erzincan Belediyesi İş İlanları 2016
Şehirleşme planlarının durmadan devam ettiği Erzincan’da gözler yapılacak olan iş ilanlarına çevrilmiş durumdadır. Çünkü halk arasında iş gücünü göstermek ve geçimini sağlayabilmek adına bu işlere ihtiyacı olan birçok kişi bulunmaktadır. Dönem dönem gerçekleşen bu iş ilanları, 2016 yılı içerisinde sayısı oldukça fazla bir şekilde gerçekleşecek.
Erzincan Belediyesi’nin faaliyete geçirmeye çalıştığı projeler bir sır gibi saklanırken çalışmalara başlanan projelerle birlikte birçok kişiye iş imkanı sunulmuştur. Ayrıca bu projelerle beraber daha modern bir görünüme bürünen Erzincan, halkın da taktirlerini toplamış bir durumdadır. Son zamanlarda yapılmakta ve sona yaklaşılmış olan projeler arasında olan asfalt çalışmaları, arıtma tesisleri, kaldırım çalışmaları ve mezarlık düzenlemeleriyle birlikte yaşanabilir bir Erzincan yolunda emin adımlar atılmış oldu. Öyle ki halkın en büyük şikayetlerinden olan içme suyundaki bozukluklar dikkate alınmış ve arıtma tesisi projesiyle bu sorun ortadan kaldırılmıştır. Erzincan Belediyesi tarafından zaman zaman yapılan açıklamalar bizlere gösteriyor ki şehirleşme çalışmaları bundan sonra da devam edecek. Bundan dolayı işçi, operatör ve ağır vasıta şoförleri alımları 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek. Ayrıca muhasebe departmanına da bu dönemlerde alımlar gerçekleştirilecektir.
Erzincan Beldiyesi iş ilanları, belediyede faaliyet gösteren Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları tarafından kamuoyuna duyurulacak. Bu duyuruların ardından net bir şekilde öğrenebileceğimiz pozisyon ve kadro sayılarıyla beraber ileriki dönemlerde yapılacak olan personel alımlarını tahmin etmemiz de kolaylaşacaktır. Bu alımlarda sadece Erzincan Belediyesi’ne yönelik değil, şehirde faaliyet gösteren ve bu faaliyetlerde Erzincan Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan şirketlerde de alımlar yapılacaktır. Sözleşmeli ve taşeron işçi, personel alımlarında kura ya da mülakat usulü ile alımlar gerçekleşecektir. Kadrolu alımlarda ise kişilerden KPSS puan şartı aranacaktır.