Son başvuru tarihi Mayıs ayı sonu olan ilanda Çanakkale Ezine Belediyesi harita mühendisi, inşaat mühendisi, çevre mühendisi ve mimar alımı gerçekleştirilecektir. Daimi olarak alım yapılacak kadrolara toplamda 4 kişi istihdam edilecektir. Başvurular belediyenin yetkili eposta hesabına yapılacak olup başvurularda adayların özgeçmişlerini göndererek yapması istenmektedir. 31 Mayıs 2019 tarihi ile son bulacak olan başvurularda adayların kadroya ilişkin şartları sağlaması gerekiyor. Bu şartlar işe şu şekilde belirtilmiş.

İnşaat mühendisi kadrosu için; üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olma ve uluslararası projelerde tecrübe sahibi olması ile büyük ölçekli projelerde deneyimli olmaları gerekmektedir.

Çevre mühendisi kadrosuna alımlarda adayların çevre mühendisliğinden mezun olması, çevre mevzuatı ve uygulamalarına hakim ve su arıtma sistemlerinde tecrübesi olması isteniyor. Adaylar atık ve çevre birimlerinde görevlendirilecektir.

Harita mühendisi alımında ise adayların ilgili üniversite bölümlerinden mezun olması ve 5 yıl deneyime sahip olması ile çoklu verilerden bilgi sentezlemesi yapabilmesi şartı istenmektedir.

Mimar alımında ise üniversitelerin mimarlık bölümünden mezunu olması, 5 yıl deneyime sahip olması ve planlama ve sözleşme konularında deneyimli, Autocad, 3D Max ve MS Office programlarına hakim olması istenmektedir.

Kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların [email protected] eposta adresine özgeçmişlerini ulaştırmaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru için adaylardan istenen belgeler içerisinde dilekçe, kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, nüfus kayıt örneği, ayrıntılı özgeçmiş.

İlgili ilana ulaşmak için: https://docdro.id/dpdemN9

Editör: TE Bilisim