Çanakkale ilinde bulunan Ayvacık Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda alım yapılacak adaylardan KPSS şartı talep edilmekte olup adaylar başvurularını KPSS Puanına göre değerlendirilecektir.

İLANIN DETAYLARI:

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Çanakkale Ayvacık Belediyesi bünyesindeki eksikliği giderek için 1 kişilik boş kadro ile Programcı alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmeleri için bazı niteliklere sahip olmaları gereklidir. İşte başvuru şartları.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çanakkale Ayvacık Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Bilgisayar Pegramcılığı Programı Ön Lisans mezunu olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir başka kamu kurumu veya kamu kuruluşuna disiplin cezası ile ayrılmamış ve mecburi hizmer koşulu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Çanakkale Ayvacık Belediyesine başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte bailayacak olup en geç 27 ocak 2020 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde adaylar başvurularınu istenen belgeler ile birlikte Çanakkale Ayvacık Belediyesi Başkanlığına şahsen müracat etmeleri gerekmektedir. Ayrıca adakara bu yönde başvuru sonucunda 28 ocak 2020 tarihi saat 14:00'da sözlü sınab yaoılacaktır.

İLANIN TAM METNİ