İŞKUR Üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere mezuniyet şartı olmadan personel alımı yapılacak. Bu bağlamda Aydın Büyükşehir Belediyesi en az 5 yıl deneyimi olan adaylar arasından alım yapılacak. Bu kapsamda başvuru şartları şöyledir.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi Personel Anonim Şirketi perosnel eksikliğini karşılamak üzere Daimi statüde Su Sayaç Okuma Elemanı alımı yapılacağı bildirdi. Başvurular 24 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 25 Şubat 2020 tarihine kadar yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesine alım yapacağı personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 Yaşını bitirmiş ve 50 yaşından büyük olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmamak, Aydın il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.