Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Resmi Kamu İlanları İnternet adresi üzerinden yayımlanmış olan ilana göre Bolvadin Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden ve KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda toplamda 3 kişi alınacak olup KPSS detayı ve kadro detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİSİ:

Bolvadin Belediyesi bünyesine 3 kişilik kadro ile 1 Tekniker ve 1 Teknisyen alımı yapılacak. 

KPSS ŞARTI:

2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Teknisyen kadrosu için Lise seviyesinde P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Tekniker alımları için Ön Lisans seviyesinde P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

DİĞER BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylar öncelikle genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bunun dışında yukarıdaki taboda belirtilen alanlardan mezun olmuş olmak, Daha önce görev  yapılan kamu kurum ve kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak ve En az B sınıfı sürücü belgesi alabilmek gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Belediyeye başvurular 10 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 13 Kasım 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğüne (Yenice Mah. Prf. Dr. Necmettin ERBAKAN Cad. No:68 Bolvadin/Afyonkarahisar) gönderilebilecektir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

İLANIN TAM METNİ