Belediyeler personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son zamanlarda yayımlanmış olan belediye personeli alımı ilanına göre Beşiri Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS puanı ile personel alımı yapacak. Beşiri Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere 1 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek Şoför Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Beşiri Belediyesi pwerosnel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunu kapsamdaın KPSSP94 puan türünden en az 75 puan almış olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • En az lise ve dengi okul mezun olmak,
  • En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Beşiri Belediyesi perosnel alımı için başvurular 27 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 mayıs 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece ahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Beşiri Belediye Başkanlığı Milli Egemenlik Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Beşiri / BATMAN adresine gönderilebilecektir.

Elektronik ortamda ise başvuru yapmak isteyen adaylar, [email protected] adresine gönderilebilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim