Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ve Türkye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmış olan ilana göre Mucur Belediye Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 10 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektediir.

Mucur Belediye Başkanlığı yayımlamış olduğu ilana göre alımını yapacağı 10 pozisyon için geçici süreli çalışacak işçi personel alımı yapacak. Adayların çalışma süresi 5 ay 29 gün olarak belirtilmiştir.

Adyaların başvuru yapabilmeleri için En az öğrenim seviyesi Okur yazar olmak ve en fazla öğrenim seviyesi ise lise mezunu olmak şartları aranacaktır. Mucur Belediyesi bu kapsamda çöpçü pozisyonunda personel alımı yapacaktır. Ayrıca adaylar kura çekimi ile belirlenecek olup Kura çekimi 12 Eylül 2018 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Söz konusu ilan 28 Ağustos 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylara başvuru süresi olarak 10 günlük süre verilmiştir. Yani adaylar başvularını en geç 06 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.