2019 yılı sonuna yaklaşırken hem kamu hem de özel sektör ilanlarında farklı kadrolara alımlar gerçekleştirilmektedir. Kamu kurumlarında olan belediyeler ise hem İŞKUR hem de kendi internet siteleri aracılığı ile bu alım ilanlarını yayınlanmakta olup bugün itibari ile adayların başvurabileceği birçok belediye alım ilanı bulunmaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesi kapsamında farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecektir.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Mersin Belediyesi tarafında gerçekleştirilecek olan personel alımında genel müdür, sorumlu müdür, reklam ve tanıtım uzmanı, halkla ilişkiler görevlisi, makam şoförü, yönetici asistanı alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

Genel Müdür alımında 4 yıllık gazetecilik bölümü lisans mezunu olma, medya sektöründe 5 yıl deneyimi olma, diksiyon, iletişim uzmanlığı ve diğer ilgili sertifikalardan birine sahip olma şartları aranmaktadır.

Sorumlu müdür alımında üniversitelerin 4 yıllık gazetecilik bölümlerinden mezun olma, medya sektöründe en az 5 yıl deneyimli olma, diksiyon, iletişim uzmanlığı ve diğer ilgili sertifikalardan birine sahip olma şartları aranmaktadır.

Reklam ve tanıtım uzmanı alımında üniversitelerin 4 yıllık reklamcılık bölümlerinden mezun olma, Google ve araştırma sertifikası, en iyi yaratıcı örnekler ve diğer ilgili sertifikalara sahip olma, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilme, deneyim sahibi olma şartı aranmaktadır.

Halkla ilişkiler görevlisi için güler yüzlü olma, MS Office programlarını iyi derecede bilme, ekip çalışmasını sevme, dışa dönük olma, esnek çalışma saatlerine uyabilecek adaylar aranmaktadır.

Makam şoförü alımında ise B sınıfı ehliyete sahip olma, özgüveni ve çalışma disiplini olan, esnek çalışma saatlerine uyabilecek ve kurumun misyonunu taşıyabilecek olan adaylar alınacaktır.

Yönetici asistanı alımı için en az lise mezunu olmak, üst yönetici evrak takibi yapabilecek, güler yüzlü ve pozitif, yöneticilere rapor hazırlayabilecek, MS Office programlarını iyi bilen, esnek çalıma saatlerine uyum sağlayabilecek adaylar aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara başvurular Mersin Büyükşehir Belediyesi Sanat Bilim Ulaştırma ve Sanayi Anonim Şirketi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak olup ilgili ilanı görüntülemek için tıklayınız.

Başvuru yapmak için: www.mersinbuyuksehiras.com.tr