Türkiye’nin başkenti olmasının yanı sıra ülkemizin tam merkezinde yer alan Ankara, her geçen gün gösterdikleri gelişimle beraber karşımıza çıkıyor. Şehrin kalkınmasındaki büyük rol ise Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait. Yapılan yatırımlarla birlikte daha pratik bir şehir yaşantısını yaşayanlarına sunan belediye, ürettiği yeni projelerle beraber de yeni personel alımlarına gitmektedir. Yaptıkları personel alımlarının büyük bir çoğunluğunu Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi bunun yanı sıra sözleşmeli memur ve taşeron işçi alımları da yapmaktadır.

Türkiye’nin simgesi haline gelen Ankara, yaptığı çalışmalarla ve şehircilik planlamasıyla her zaman ön plana çıkıyor. Yapılan her yeni çalışmayla beraber ihtiyaç duyulan eleman açığı ise Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından belirli aralıklarla karşılanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi personel eleman alımları 2016 yılında oldukça fazla olacaktır. Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda hareket eden belediye, hem halka istihdam sağlamak hem de daha yaşanılabilir bir Ankara için hizmetlerine devam ediyor. Yapılacak olan personel alımları sadece Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik değil, belediyeye bağlı olarak çalışan şirketlere de yapılacaktır. Merkezle beraber birçok ilçeye de yapılacak olan personel alımları resmi gazetelerden ve Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulacak. Kadrolu pozisyonda işe alınacak olan memur ya da personellerde ise KPSS puan şartına yönelik alımlar gerçekleştirilecektir.

​NOT: Bu bir iş ilanı değildir sadece sizleri bilgilendirmek amaçlıdır. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Herhangi bir bağlantısı yoktur. Belediye ye giderek iş sormayınız. Yazımızın yayınlanma sebebi bilgi vermek amaçlıdır. Herhangi bir açık pozisyon oluşma sonucunda sitemizden takip edebilirsiniz.