Ağrı Belediyesi İş İlanları 2016
Doğu Bölgemizin güzide şehirlerinden olan Ağrı, tarihi noktalarının yanı sıra belediyecilik hizmetleriyle de Türkiye gündeminden düşmemektedir. Milli duygularla hareket eden Ağrı halkı, Türk Milletine yaraşır bir şekilde gösterdikleri çalışma gayretiyle, Ağrı ilini kalkındırmaya devam etmektedir. Çalışkanlığıyla da bildiğimiz Ağrı Belediyesi, yaptığı personel alımlarıyla beraber önce Ağrı ilini kalkındırmış daha sonra da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yaptığı hizmetlerle takdir almıştır.
Tarihin en güzel taraflarını bir arada bulabilme imkanına sahip olduğumuz Ağrı, gelişmiş ve gelişmesine de devam etmekte olan şehirlerimizden birisidir. Doğu illerine yönelik konuşmalar geçtiğinde Ağrı Belediyesi’nin yapmış olduğı hizmetler, herkes tarafından konuşulup örnek alınmaktadır. Ağrı Belediyesi, belirli dönemlerde bünyesinde kadrolar açarak iş ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Yaptığı personel alımlarıyla da hizmetlerine devam eden belediye, belediyecilik hizmetlerinin nasıl yapılması gerektiği konusundaki tecrübesini her geçen gün göstermiştir.
Ağrı Belediyesi iş ilanları 2016 yılında farklı pozisyonlarda gerçekleşecek ve sözleşmeli personellerin yanı sıra taşeron işçilerde belediye bünyesine katılacaktır. Ağrı Belediyesi’ nin yaptığı çalışmalarla beraber 2016 yılında birçok taşeron işçi ve sözleşmeli personellere kadro açılacaktır. Açılan bu kadrolarla beraber boşalan pozisyonlara da bu personel alımlarıyla takviye yapılacaktır. Yapılacak olan personel alımları Ağrı Belediyesi’ ne ait olan resmi internet sitesi ve resmi gazete üzerinden ilan edilecektir. Yapılacak personel alımlarında ise pozisyonlara göre KPSS puanı şartı da aranabilecek.