Adana Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda işçi personel alımı yapacağını bildirdi. Aynı zamanda alımlar Sürekli olarak yapılacak. Alım yapılacak kadrolar Nelerdir? Hangi şartlar aranacak?

KADRO DAĞILIMI:

Adana Büyükşehir Belediyesi 140 kişilik boş kadro ile ;

  • 110 Düz İşçi ( Çevre Koruma, İlaçlama, Temizlik işleri ),
  • 10 Düz İşçi ( Fen İşleri ( Tırpan Yol, Asfalt ) İşleri ),
  • 20 Özel Güvenlik ( Destek Hizmetleri ),

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adana Büyükşehir Belediyesi personel alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak kadro için iş tecrübesine sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adana Büyükşehir Belediyesi başvuruları 31 Temmuz 2021 tarihi ile yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirecekler. Bu yönde, [email protected] adresi üzerinden mail göndererek yapılacaktır.