2019 yılı ağustos ayına girdiğimiz şu günlerde kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan alımlar da devam etmekte olup bu kapsamda belediyelerin de personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda toplamda 6 belediye toplamda 44 personel alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre farklı pozisyonlarda istihdam edilecek olan adayların sağlaması gereken şartlar ve diğer alım detayları haberin devamında yer alıyor.

İstihdam Eden Belediyeler ve Kadrolar

6 belediye tarafından yapılan pozisyonlar adaylar istihdam edilecek olup istihdam edecek olan belediyeler ve kadrolar ise şu şekilde yer almıştır.

  • Bodrum Belediyesi: 7 şoför, 10 çöpçü, 10 inşaat işçisi, 2 greyder operatörü, 1 veteriner, 2 ziraat mühendisi, büro mühendisi alımı yapılacaktır.
  • Dereçine Belediyesi: 3 temizlik işçisi alımı,
  • Uluborlu Belediyesi: 6 beden işçisi, 1 G sınıfı operatör, 2büro elemanı alımı,
  • Bornova Belediyesi: 20 daimi işçi alımı,
  • Osmangazi Belediyesi: 5 katı atık toplayıcı, 4 beden işçisi alımı,
  • Küçükhüyük Belediyesi: 3 temizlik işçisi alımı gerçekleştirecektir.

Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli

İlgili pozisyonlara başvurman isteyen adayların istenilen eğitim şartı, deneyim ve sertifika şartını sağlaması gerekmekte olup adayların en az ilköğretim mezunu olmaları istenmektedir. Buna göre pozisyona göre tecrübe ve ikamet gibi birtakım özel şartlar da istenebilmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar ilgili belediyelere şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapabilmekte olup ilanlara ve başvuru şekli detaylarına ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/